Innostumisia

Innostumisia

perjantai 9. joulukuuta 2011

Matka Jouluun; 9. Päivä



Tänään saimme oikean lumipyrypäivän; ihanaa että maahan tuli valkoinen pehmeä peitto, ja lisää valoisuutta talvisiin päiviin ja iltoihin. Kynttilät ja lyhdyt ovatkin tähän saakka jo olleet ahkerassa käytössä ja ulkona kulkiessa on niin ihana nähdä, kuinka kauniisti ihmiset ovat pihojaan ja talojaan jouluvaloin koristaneet.

Pengastin joulukuusenkoristelaatikoita ja viikonloppuna olisi tarkoitus saada kotiin ripaus joulua lisää... Nyt on kyllä vapaa-aika mennyt joulumyyjäistuotteiden parissa kovin tiiviisti, joten kuvat päivän postauksessa ovatkin viime joululta. Köyhänhopeiset ja lasiset joulukoristeet ovat harvoja keräilykohteitani ja niitä onkin kertynyt iso laatikollinen- silti lisää tekisi mieli ;)


Viime vuonna lumitähdet saivat toimia joulupöydän teemana valkoisen ja hopean sävyissä.Keraaminen valkoinen lumitähti on on saanut seurakseen paljon kynttilöitä.


Kerrottu amaryllis kukki pitkään ja komeasti edellisjouluna, tulevaksi jouluksi ostamani valkoinen ritarinkukka vasta availee nuppujaan...



Purkit ja purnukat koettavat kätkeä suklaaherkut uumeniinsa, mutta kokemukseni mukaan huonolla menestyksellä ;)  Kuka kumma ne namit aina herkkusuuhunsa popsiikaan?


Joulupallojenkin pinnalta huomasin löytyvän lumitähtiä...


Vielä muutamat ompelukset kutsuvat koneen ääreen, joten toivottelen kaikille leppoisaa alkavaa viikonloppua sekä sopivasti lumitähtiä pihoihin!

-Minni-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti