Innostumisia

Innostumisia

maanantai 12. joulukuuta 2011

Matka Jouluun; 12.Päivä


Tuntuu että näin joulun alla päivät jotenkin kuin tiivistyvät; voisiko sanoa täyteläistyvät!? Välillä se on mukavaa puuhakasta tunnetta, välillä on vaara että touhu menee liiankin kiireeksi :D
Tämä erityisen vauhdikkaan päivän kalenteriluukkuihin ilmestyikin sitten myös vähän vauhdikkaampia ja modernimpia jouluisia kuvia. Yllä otos kuusesta koristeineen; oli joku joulu lähellä päätyä joulukorttien kuvaksi ;)


Poikamme koululla oli erään joulun alla joulujuhlan sijaan järjestetty Joulupolku, jossa koulun käytäviä pitkin kuljettiin kuvaelmasta ja esityksestä toiseen, ja oppilaat olivatkin valmistelleet mitä mainioimpia esityksiä. Mieleenpainuvin näkymä avautui erään pitkän ja hämärän käytävän ovelta; oppilaat olivat leikanneet tuhansia paperisia lumitähtiä, liittäneet ne ketjuiksi ja ripustaneet niistä kattoon unenomaisen lumisademaiseman:


Useimmiten kallistun jouluisten valojen perinteisemmälle puolelle, mutta kyllähän nämäkin kauppakeskuksen modernit valaistut asetelmat ovat vaikuttavia. Kaksoiskuja kuvan valopuita olisikin erityisen komea vaikkapa kotitien molemmin puolin.



Valoisaa ja hauskaa alkanutta viikkoa toivottaen,
-Minni-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti