Innostumisia

Innostumisia

lauantai 17. joulukuuta 2011

Matka Jouluun; 17. Päivä


Viikon viimeisen arkipäivän ilta vierähti jouluisilla ostoksilla Tampereella, Ikeassa. Huonekalujättikin oli pukeutunut jouluasuunsa ja näin joulunpunaisia juttuja kameraani tallentui... Punainen joulutähti oli mainion kotoisan ja lämpimän näköinen, varsinkin kun niitä oli laitettu esille useita samaan ryhmään.



Ruutukuosisia vuodevaatteita löytyi monessa eri sävypaletissa, mutta kuinkas ollakaan, tähän vuodenaikaan vetovoimaisin väri tuntui olevan punavoittoinen. Niitä tyydyin kuitenkin vain ihailemaan myymälässä, kotiinviemisiksi valikoitui oikeastaan lähinnä valkoisia tuotteita.


Näitä kauniisti kirjottuja tyynyjä olen usein ihastellut, ja raidallisen päällisen parina sesongin tunnelma oli taattu. Myös punavalkoista ruutukuosia oli esillä runsaasti, niin pienissä tyynyissä, kuin muissakin tekstiileissä, kuten vuodevaatteissa ja kankaissa. Klassinen ruutukuosi ei koskaan menetä viehätystään...


Pienet valkoiset tuoksupussit olivat saaneet kylkeensä suloisen hopeanhohtoisen kirjonnan; näitähän voisi tehdä itsekin; sisälle laventelia, tai miksei näin joulunaikaan vaikkapa kanelitankoja, ja muita tuoksuvia joulun mausteita.


Näin seesteiseen tyyliin oli erään makuuhuoneryhmän sisustus aseteltu, ja kyllähän tuo mukavan kutsuvalta ja rauhalliselta näytti. Valkoinen saa juuri sopivasti potkua harmaasta ja mustasta; valoilla, erilaisilla materiaaleilla ja kiiltoasteilla voi sitten leikkiä mielensä mukaan.


Tyynynpäällisen yksinkertainen punainen sydänrivistö riittää mainiosti somisteeksi, pari kirkkaanpunaista tyynyä ja ripaus ruutuja niin jouluinen petaus on valmis.


Pakettien kätköistä paljastuu tänäkin vuonna miljoonien kuusien alta monenmoisia, toivottavasti itse kullekin mieluisia yllätyksiä! 

Täytyypä koettaa tällä kertaa ehtiä pakkauspuuhiin jo hieman ennen aatonaattoyötä, että ehtivät lahjat hieman piiloissansakin olla :)

Ihania joulukääröjä toivotellen, pakettien rapinaa odotellen,

-Minni-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti