Innostumisia

Innostumisia

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Harvinaisen harkittu innostuminen

Nyt se on tehty; moneen otteeseen olen jo bloggaamisen innostunut, mutta vasta nyt sain toteutusvaihteen päälle!  
Tervetuloa piipahtamaan blogiini, jossa suunnitteilla milloin mitäkin innostuksen ja ihastuksen puuskia aiheuttanutta projektia tai jaettavana mielestäni mukavia löytöjä ihmeellisestä maailmastamme.

Tämänpäiväinen projekti valmistui iltapäivällä, eli kustavilaispöytäryhmä sai uudet päälliset. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin valitsemaan tuoleihin beige-valkoruudullisen kankaan, johon olin painanut suunnittelemani vaakuna-aiheisen kuvion. Maalaisromanttisuutta ja kustavilaistyyliä sulassa sovussa.


Suurin työ oli vanhojen päällisten poistamisessa; ne kun oli niitattu lähes tornadonkestävästi koivuisiin istuinkehikoihin kiinni; uusien päällisten kiinnittäminen kera aluskankaiden kävikin sitten yllättävän nopsaan ja neljän tuolin päällystykseen meni aikaa noin tunti. Kun oli saanut hyvän vauhdin päälle, olisi saman tien tehnyt mieli päällystää vielä lisää tuoleja, tai sohvia -tai no, jotakin! Varmaankin tiedätte tunteen!?

Nämä kustavilaiset pinnaselkäiset tuolit tulivat kavereiksi kustavilaislle medaljonkituoleille, joissa on vadelmanpunaisen-valkoiset suuret ruutukankaat ja tereet toile de jouy-kankaasta. Aarteeni, joita toivoisin löytäväni samanlaisia lisää...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti