Innostumisia

Innostumisia

tiistai 14. helmikuuta 2012

Kevättäisi jo!



Heissan kaikki lukijat, ystävät ja tutut ja tuntemattomat, jotka kenties ensimmäistä kertaa satuitte seilaamaan sivuilleni! Tervetuloa ja oikein ihanaa ystävänpäivää jokaiselle!

*

Luvattoman pitkä blogitauko on seurausta itselleni lupaaman joulutauon, tietokoneen hajoamisfarssin ja parin muunkin pikkuseikan yhteenliittymästä, mutta nyt uusin voimin ja innostuksin eteenpäin!
Mahtavaa että uusi vuosi on jo edennyt näin pitkälle, päivät ovat pidenneet ja aamuisin töihin lähtiessäkin jo näkee päivänvaloa.  Energiaa tuntuu olevan välillä liiaksikin, eikä uni ole tulla silmään iltaisin, kun ideoita tulvii mieleen. Nyt on lähinnä arkistoitu joulujutut jälleen vuodeksi kaappeihin ja kuinka ollakaan, jotakin uutta piristystä sisustukseen oli heti mielessä. Tällä erää ( ei toki ensimmäistä kertaa ) valkoiseen sisustukseemme puikahtivat ystäväni pinkki ja turkoosi / petrooli; olohuoneen sohva sai syliinsä melkoisen pinon samettisia tyynyjä ja lasipöydälle nostin LOVE- ja HOPE-tekstein riimitellyt pinkit ja turkoosinsävyiset kynttilälasit.
Vielä tusina pinkkejä ruusuja ja kevättäisi jo!



Marimekon turkoosi Sukat Makkaralla-kannu ja pari vaaleanpunaista Mariskoolia toivat lisäväriä olohuoneeseen...


Myös keittiöön valitsin uusien astiapyyhkeiden sävyiksi pinkin ja valkoisen; ihanalla printillä varustettuna:



Tämän pyyhkeen menyy on niin herkullinen, että taidanpa joku päivä ihan vain napata päivän ruokavinkin suoraan siitä ;)



Samoin kylpyhuoneen tekstiilit saivat piristysruiskeen uusista häikäisevän valkoisista sekä pinkeistä tekstiileistä sekä muutoin valkoinen tila iloa kynttilöistä.


Pinkkiä plyyssiä, valkoista pellavaa, pinkkivalkoista puuvillaa ja puhtaanvalkoista puuvillasatiinia, ja niin ihanaa kun jaksoi vielä silittää kaiken... oli oikea kodinhengetär-hetki :D


Valentinen päivänä voisi tuskin osuvampaa tekstiä kynttilä kylkeensä saada.


Vielä kun löytäisi jostakin täydellisen pinkkejä melonin tai vadelman tuoksuisia saippuoita...

Makuuhuoneen stailaus uuteen uskoon on myös alkanut ja itsellekin yllättävän räväkällä väriparilla. Verhot on jo ommeltu ja ripustettu, uusi kattokruunu hankittu ja paikoillaan, yöpöydät haussa, kuten pöytävalaisimetkin - mutta siitä lisää myöhemmin.



Kuultakoon huominenkin päivänne ruusunpunaisten lasien läpi!

Innostumisia ja ilonhetkiä toivotellen

-Minni-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti