Innostumisia

Innostumisia

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Valoa jouluun

Vain muutama yö jouluun! 

Tuo odotettu valon juhla tuo keskelle pimeintä talvisydäntä ihanan kirkkaan tuikahduksen.  

Tässä postauksessa välitän teille kuvien muodossa tähtien tuiketta ja jouluiset terveiset Napapiirin tuntumasta, Suomen joulukaupungista Rovaniemeltä.


Tämän joulun yksi uusi tuttavuus joulusomisteisiin olivat 3-ulotteiset paperitähdet eri muodoissaan. Bongasin ohjeen Pinterestissä, ja heti oli pakko saada kokeilla. 
Näyttävät tähdet on helppo ja nopea tehdä, hieman mittausta, taittelua ja liimausta ja voila' - valmis! Sisustusprojekteista ylimääräisiksi jääneet tapetinpalat ovat mainiota materiaalia paperitähtiin.

  

Helppo ja nopea jouluinen koriste on myös lasipalloista pyöreään metallirenkaaseen  pujoteltu kranssi. Eri kokoisia palloja yhdistelemällä saa muhkean ja koristeellisen kranssin.  & vuodesta toiseen tietty määrä glitteriä näyttää löytävän tiensä joulukotiimme ;)


Tänä vuonna en ehtinyt koota lumihiutalehimmeliä,  ja joulun väreiksikin valikoituivat tällä kertaa hieman räväkämmät sävyt,  ( siitä myöhemmässä postauksessa lisää )  - mutta edellisvuoden lumitähdet  odottavat sitten vaikkapa ensi vuoteen...

 Ihania joulunaluspäiviä ja hämyisiä joulukuisia iltoja kaikille! ... ei ole enää monta yötä jouluun...

  - Minna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti